Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Foto-expositie UCK

30 juni 2014 tot 30 september 2014

Foto Wendeline van den Nagel

De Opleiding Fotografie van het Utrechts Centrum voor de Kunsten toont werk dat het afgelopen jaar gemaakt is. De foto’s zijn een keuze uit alle opdrachten vanaf de basis tot uitgewerkte langdurige projecten, waarin ieder zich het meest duidelijk en persoonlijk uitspreekt.

De genres en stijlen lopen uiteen van conceptueel tot documentair, portret tot landschap en mode, van experimenteel stilleven tot geënsceneerd surrealisme. De selectie kwam tot stand in samenspraak met de docenten Carina Hesper, Ienke Kastelein en Noor van Mierlo.

De tentoonstelling is te zien in de entree en hal op de eerste en tweede verdieping van de UCKvestiging aan het Domplein, waar de afdeling fotografie sinds het begin van het seizoen gevestigd is.

De expositie toont werk van: Arnick Pelder, Renate de Bie , Karla Isidorou, Anushree van de Velden, Santana Hennes, Andrea Juriaanse, Wietske Otter, Katja Speiser, Wendeline van den Nagel en Karin Wijnen.Tijdens de opening op maandag 30 juni zijn enkele beeldverhalen te zien en liggen portfolio’s ter inzage.

De expositie is tijdens de openingstijden van het UCK te bezichtigen tot 1 oktober 2014.

(Foto Wendeline van den Nagel)

Gegevens

Begin:
30 juni 2014
Einde:
30 september 2014

Locatie

UCK
Domplein 4
Utrecht, 3512 JC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
030 - 233 99 91
Website:
http://www.uck.nl