Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Internationaal Fotofestival Leiden 2014 ‘New Photographers’

11 oktober 2014 tot 8 november 2014

Van 11 oktober t/m 8 november 2014 zal het Internationaal Fotofestival Leiden (IFL) wegens groot succes voor de tweede keer georganiseerd worden door de Stichting Talentvolle Fotografen.

Het IFL is bedoeld voor fotografen die niet langer dan 5 jaar geleden zijn afgestudeerd aan een fotoacademie of fotovakschool kunnen, ze mogen maximaal 4 foto’s inleveren. Een onafhankelijke internationale vakjury beoordeelt de inzendingen en stelt de openlucht tentoonstelling en samen van de 20 uitgekozen fotografen. Één uiteindelijke winnaar wint € 1.000,- aan prijzengeld. Hiernaast zal er een groot digitaal scherm geplaatst worden op het stadhuisplein van Leiden (15×4 m) tevens verbonden en dus zichtbaar op de schermen in Amsterdam Schiphol, Breda, Eindhoven, Utrecht en Amersfoort. Hierop zullen de foto’s vertoond zullen worden. Via Twitter (Smartphones) is het voor het publiek bovendien mogelijk live berichten en foto’s naar deze schermen te sturen.
Hiernaast zullen er nog andere activiteiten plaatsvinden zoals een mobiele tentoonstelling.
Insturen van foto’s kan tot 15 augustus 2014.

Op de website www.talentvollefotografen.com vindt u alle informatie over het Internationaal Fotofestival Leiden 2014 en de Stichting Talentvolle Fotografen.

Gegevens

Begin:
11 oktober 2014
Einde:
8 november 2014
Evenement Categorie: