Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Raymond Rutting: Voorkómen is beter, 90 jaar Simavi

31 oktober 2015 tot 30 januari 2016

Gratis

De kleurrijke foto-expositie toont 40 foto’s met thema’s als hygiëne, schoon drinkwater, toegang tot toiletten, seksuele voorlichting en veilige zwangerschappen in Ghana. Raymond Rutting, een internationaal gerenommeerde fotograaf en bekend van zijn werk in de New York Times en National Geographic, reisde op uitnodiging van Simavi door Ghana. Hij heeft daar op pakkende wijze de impact van het werk van Simavi vastgelegd. Ruttings foto’s hebben een kenmerkende eigen stijl, met oog voor compositie, detail, sfeer en het menselijke aspect.

De foto-expositie “Voorkómen is beter, 90 jaar Simavi” wordt georganiseerd ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van Simavi. Simavi weet uit ervaring dat investeren in hygiëne en andere basisbehoefte zoals schoon drinkwater de beste basis is voor een gezond bestaan. Door een gedegen aanpak zijn veranderingen structureel en blijvend. Alleen als mensen gezond zijn, kunnen zij naar school, werken en een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij.

De expositie is geopend voor het publiek van 31 oktober 2015 tot en met 30 januari 2016 en vindt plaats in Fotogalerie De Gang. Dit is een initiatief van de Vereenigde Doopsgezinde Gemeente Haarlem. De Gang is de oude toegang naar de Doopsgezinde kerk. Door middel van het organiseren van exposities van geëngageerde, professionele fotografen wordt letterlijk een verbinding gelegd tussen de thema’s van de buitenwereld en de thema’s binnen de kerk. Fotogalerie De Gang bevindt zich midden in de drukste winkelstraat van Haarlem, de Grote Houtstraat 43. De Gang is dagelijks geopend van ma; 13.00 – 17.30; di , woe en vrij 10.00 – 17.30, donderdag van 10.00 – 12.00 uur; zat 10.00 -17.00 uur.

Gegevens

Begin:
31 oktober 2015
Einde:
30 januari 2016
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Fotogalerie de Gang
Grote Houtstraat 43
Haarlem, 2011 SC Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.fotogaleriedegang.nl