Actie: 2 x 2 vrijkaarten voor bioscoopfilm over fotografie

PhotoQ kan namens Cinemien tweemaal twee vrijkaarten weggeven voor de film I’m Not a F***king Princess die volgende week in Nederland in première gaat. De twee eersten die het goede antwoord mailen op de vraag wie de foto voor het filmaffiche heeft gemaakt, krijgen twee vrijkaarten.
Vanaf 12 januari draait de film I’M NOT A F**KING PRINCESS in de Nederlandse bioscopen, een film die de grenzen van de fotografie en kunst op zoekt. Regisseuse Eva Ionesco baseerde het scenario op ervaringen uit haar eigen leven en de relatie met haar moeder, de beroemde kunstfotografe Irina Ionesco.

Dit dappere en sprookjesachtige debuut vertelt het verhaal van Hannah (gespeeld door steractrice Isabelle Huppert) en Violetta (Anamaria Vartolomei). De twee vormen een buitengewoon paar: een grillige artieste en een model tegen wil en dank. Wanneer Hannah haar dochter vraagt voor haar te poseren, verandert het leven drastisch voor Violetta. Van een onschuldig meisje verandert ze in de muze van de Parijse kunstscène. Hoe ver kan je gaan met kunst?
I’M NOT A F**KING PRINCESS ging in wereldpremière op het filmfestival van Cannes 2011.

Weet je de naam van de fotograaf die het beeld voor het affiche van deze film schoot?

UPDATE: binnen een half uur waren er al twee goede inzendingen. Vrijkaartjes zijn dus op, helaas.