Advocatenkantoor sponsort Foam

Vanaf heden gaan Foam_fotografiemuseum en De Brauw Blackstone Westbroek een langdurige samenwerking aan. De Brauw is een kantoor van advocaten, notarissen en belastingadviseurs, dat juridisch advies geeft in commerciële transacties en procedures aan (inter)nationale bedrijven en financiële instellingen. De Brauw zal Foam financieel ondersteunen voor een periode van 4 jaar. De kick off van deze samenwerking vindt vandaag op de Zuidas Amsterdam plaats tijdens de opening van de buitententoonstelling ‘Paris Street View’ van fotograaf Michael Wolf.
Voor Foam is een structurele partnership met De Brauw een unieke aanvulling op de bestaande lange termijn relaties met de VandenEnde Foundation en de BankGiro Loterij. Voor Foam ligt de keus voor deze gerenommeerde organisatie voor de hand. Beide organisaties hebben kwaliteit en ambitie hoog in het vaandel staan en hebben een internationaal karakter. ??Marloes Krijnen (directeur Foam): ‘Wij zijn erg verheugd over deze samenwerking. Met De Brauw verbinden we ons aan een bijzondere, professionele partij waardoor we een groot aantal nieuwe ambities kunnen verwezenlijken. Een samenwerking met een partij uit de sector juridische dienstverlening is bovendien uniek omdat het ons de mogelijkheid biedt nieuwe allianties aan te gaan.’

Martijn Snoep (managing partner) van De Brauw: ‘Na onze intrek in het nieuwe kantoorgebouw van Erick van Egeraat, The Rock, aan de Zuidas, zijn we op zoek gegaan naar een culturele samenwerking met een in Amsterdam gevestigde instelling. Wij wilden in het kader van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid een bijdrage leveren aan het culturele klimaat van de stad. Er was direct een natuurlijke match tussen Foam en De Brauw. Beide organisaties, met internationale ambities, hebben kwaliteit als basis. Samen met Foam gaan we fotografie naar de Zuidas brengen en ondersteunen we het museum in de binnenstad. In de komende jaren zullen voor cliënten, kantoorgenoten en belangstellenden vele mooie en interessante tentoonstellingen worden georganiseerd’.

De expositie ‘Paris Street View’ van Michael Wolf omvat 24 werken op monumentaal formaat. Ook zijn de beelden te zien op het videoscherm CASZuidas.Paris Street View gaat over de culturele identiteit van Parijs. De beelden in de buitententoonstelling zijn uitsneden van beelden van Google Street View. Deze ‘foto’s van foto’s’ doen een nieuw licht schijnen op een stad waar bijna alles al gefotografeerd is.

Foam