Amsterdams Centrum voor Fotografie hervat activiteiten.

Het bekende Amsterdams Centrum voor Fotografie (ACF) start vanaf begin februari een nieuw programma met workshops, masterclasses en tentoonstellingen.
De activiteiten van het ACF hebben door het intrekken van de gemeentesubsidie bijna een jaar stilgelegen. Maar de direct betrokkenen, Bob van den Berg en Chantal van Genderen wilden nog geen afscheid van het ACF en de fotografie nemen.

Samen stelden ze een bescheiden maar kwalitatief sterk programma op, waardoor ze belangrijke onderdelen van het ACF-aanbod kunnen voortzetten.
Uit informatie op de website blijkt dat er in februari vijf workshops starten met de fotografen Andrea Stultiens, Ellen Mandenmaker, Jocelyne Moreau, Wim Broekman en Jaap Bijsterbosch. Voor de drie masterclasses wist het ACF drie grote namen aan te trekken: Hans Aarsman, Rineke Dijkstra en Reinier Gerritsen.

Op 11 februari opent de eerste expositie in Bethaniënstraat 39. De organisatoren willen graag talentvolle startende fotografen laten zien. Het galeriedeel van het ACF wordt heropend met werk van Jeroen Hensing, Jaap Scheeren en Iris Schiebergen. Daarover leest u op Photoq later meer.

• Meer informatie bij: www.acf-web.nl