Auto de Fe: nieuw online magazine met journalistiek en fotografie

‘Een baanbrekend nieuw magazine met nieuwsgierige journalistiek en intelligente fotografie’, zo omschrijft het nieuwe online magazine Auto de Fe zichzelf. Het magazine zal zich vooral gaan richten op verspreiding via nieuwe media en is verkrijgbaar als een app voor de iPad in de iTunes Store.

Auto de Fe is een crossmediaal platform met onderzoeksjournalistiek en visuele documentaires uit de hele wereld. Het magazine is nu alleen nog verkrijgbaar als interactieve app voor de iPad, maar komt binnenkort ook uit voor Android, Blackberry en Kindl- apparaten. Tevens is er ook een normale online versie voor de lezers zonder tablet of smartphone, alleen zal deze minder content bevatten dan de iPad editie. Via de interactieve app (€0,69 voor editie 1, daarna €2,99) krijg je toegang tot exclusieve video’s, foto’s, interactieve media en interessante infographics.


De digitale editie van Auto de Fe zal om de zes weken verschijnen, later is het doel 12 keer per jaar een nieuwe editie uit te brengen. Later dit jaar verschijnt ook het eerste gedrukte exemplaar die waarschijnlijk vier keer per jaar verkrijgbaar is via de webshop en geselecteerde winkels.