Beeldgebruik, Kluun, Ilvy en meer op NLimagefair

De NLimageFair 2013 is een beurs die op dinsdagmiddag 24 september voor de tweede keer beeldgebruikers en fotobureaus bij elkaar brengt. Bezoekers kunnen hun kennis vergroten over auteursrecht, zich laten inspireren over beeldgebruik in de toekomst, discussiëren met Kluun over het wel of niet betalen voor foto’s en kennismaken met Fotograaf des Vaderlands Ilvy Njiokiktjien.

Het persbericht meldt verder:

Tevens zijn er powersessies te volgen over het maken van beeldbriefings en het bedenken van beeldconcepten, kun je stands bezoeken van alle Nederlandse fotobureaus en kom je meer te weten over de ongekende fotografieoperatie van de troonswisseling. Ten slotte is er de mogelijkheid een mooi portret laten maken door topfotografen, zoals Merlijn Doomernik en Natasja Noordervliet.
Het evenement is gericht op alle beeldgebruikers in Nederland: van beeldredacteuren en vormgevers tot aan communicatiespecialisten en beeldinkopers.

Locatie en Programma
De NLimageFair 2013 vindt plaats op dinsdag 24 september in De Lichtfabriek in Haarlem van 12:00 tot 18:00 uur, het programma begint om 13:00 uur. De grote zaal staat onder leiding van dagvoorzitter Ruben Maes. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel van 17.00 tot 18.00 uur. De toegang is € 20,- inclusief 1 consumptie, aan de deur betaal je € 30,-. De locatie van De Lichtfabriek is Minckelersweg 2, 2031EM Haarlem.

Meer informatie: nlimage.nl/nlimagefair2013/