Brakke Grond organiseert workshop popfotografie

Sonic Connections, het pop& rockfestival, komt er weer aan daarom organiseert het VlaamsCultuurhuis ‘de Brakke Grond’in samenwerking met OOR een workshop met Guy Kokken. Deze Belgische popfotograaf gaat begin april de workshop popfotografie begeleiden waar één van de tien geselecteerde kandidaten kans maakt op een publicatie in OOR.
De fotografie van Guy Kokken verschijnt onder andere in OOR, Elle en de Weekend Knackv en komt voorbij in commercials en advertenties. Ook heeft Guy Kokken een aantal albumhoezen van artiesten verzorgd, o.a. van Novastar en Room Eleven.

De Brakke Grond zal in samenspraak met OOR en Guy Kokken maximaal tien deelnemers voor de workshop selecteren.Deelname is mogelijk door voor 1 maart 2010 een motivatie, CV, voorbeelden van werk en een (eventuele) websitelink te sturen naar fleurie.kloostra@brakkegrond.nl. Voor 8 maart wordt bekend gemaakt wie kan deelnemen aan de workshop op 1 t/m 3 april 2010.

Sonic Connections is een driedaags festival en geeft iedere avond een mix van stijlen tussen rock, postpunk, indie, singer-songwriter, elektronica en avantgarde.

Meer informatie:
De Brakke Grond: Sonic Connections