Bruce Gilden spreekt in Foam

De Amerikaanse Magnum-fotograaf Bruce Gilden sprekt op 7 november over zijn werk in Foam. ‘I am known for taking pictures very close, and the older I get the closer I get,’ zo citeert het museum Gilden verwachtingsvol.
Bruce Gilden zal vertellen over de series Coney Island, die hij maakte tussen 1968 en 1986 bij het strand in Brooklyn, enGo,diegemaakt isaan het eind van de jaren ’90 in Tokyo en Osaka. Ook zal hij zijn laatste serie over de republikeinse en democratische conventies tonen. Dit is de eerste keer dat deze serie te zien zal zijn. Na afloop van de lezing is er gelegenheid om vragen te stellen.

De artist talk begint om 19.30 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveren is gewenst. Dit kan via: iris@foam.nl
Vooraf kunt u iets eten in het Foam_café. Wilt u zeker zijn van een plek in het café reserveer dan via: info@foamcafe.nl

Gilden is in Amsterdam vanwege de opening van de tentoonstelling Coney Island in de nieuwe galerie Ten Haaf Projects. te zien van 8 november tot 31 december 2008.

www.tenhaafprojects.com