Bureau biedt regionaal gebonden stockfoto’s

Wie op zoek is naar rechtenvrije streekfoto’s kan sinds kort terecht bij het bureau Regiostock.nl, een online beeldbank die vooral het hart van de Randstad regionaal in beeld brengt.
Het bureau heeft naar eigen zeggen dertig fotografen geselecteerd om een gevarieerde selectie aan professionele streekbeelden met én zonder mensen te kunnen bieden.

‘Onderverdeeld op regio, rubriek of zoekterm kan een foto gezocht, in de lightbox bekeken en tot vier formaten besteld worden. Na het betalen van een eenmalig prijs ontvangen klanten een link waarmee ze de foto kunnen downloaden. Hierna kan het beeld direct rechtenvrij en oneindig gebruikt worden, zonder telkens toestemming te hoeven vragen en ongeacht de publicatie en/of oplage,’ aldus een persbericht.

In eerste instantie richt Regiostock zich op de zakelijke markt. Te denken valt aan foto’s van bloembollenvelden in de Bollenstreek, vliegtuigen rond Schiphol, grachten in Leiden, hoogtefoto’s en macrofoto’s van bloemen. De bedoeling is om het aanbod foto’s, regio’s en overige diensten in de toekomst uit te breiden.


www.regiostock.nl