Catawiki begint wekelijkse online fotoveiling

Liefhebbers van kunstfotografie kunnen vanaf 28 februari hun hart ophalen tijdens de start van een wekelijkse online fotoveiling, aldus een persbericht van initiatiefnemer Catawiki, het snel groeiende veilinghuis op internet.

Het persbericht meldt verder:

Tijdens de veiling kunt u meebieden op originele foto’s, bijzondere fotoboeken, gesigneerde foto’s van bekende fotografen, maar ook op interessante beelden van anonieme fotografen, variërend van 19de eeuwse daguerreotypieën tot hedendaagse prints. De veiling start elke vrijdag om 12.00 uur en loopt op donderdagavond vanaf 20.00 uur af. Bijzonder is dat alle kavels starten op 1 euro!


Unieke veiling
Volgens veilingmeester Eddie Marsman van Catawiki is dit een unieke veiling: ‘Wij zijn het eerste veilinghuis in Nederland waar een wekelijkse Kunstfotografieveiling wordt georganiseerd. Elke week staat er weer een interessante lijst met kavels klaar. Het is elke week weer een complete verrassing wat er wordt aangeboden en dat maakt deze veiling zo leuk.’Zelf aanbieden
Naast meebieden op de veiling is het ook mogelijk om zelf items aan te bieden. Elke week wordt de Kunstfotografie veiling onder de aandacht gebracht bij de 150.000 gebruikers van Catawiki.

www.catawiki.nl/kunstfotografie