Dag van de Fotografie: grote namen, mooie boeken, veel informatie

Op vrijdag 26 oktober vindt in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam voor de derde keer de Jaarlijkse Dag van de Fotografie plaats. Bezoekers kunnen terecht bij presentaties en lezingen van fotografen als Dens Darzacq, Ahmet Polat en Erik Hijweege, bij een Zilveren Camera-discussie over sportfotografie, de PhotoQ bookshop, een informatiemarkt en bijeenkomsten over multimedia en over ondernemerschap. ’s Avonds is er een afsluiting met de presentatie van het nieuwe boek van Joost van den Broek.
De Dag van de Fotografie is een (netwerk) evenement voor onder andere beeldredacteuren, fotografen, artdirectors, studenten, communicatieadviseurs en vormgevers. Met workshops over beeldbeleid, social media & recht, ondernemerschap, een boekenmarkt en documentaires. De dag is georganiseerd onder auspiciën van de FotografenFederatie.

Het vrijwel geheel complete programma is te lezen bij Pakhuis de Zwijger.


In aanvulling daarop:
PhotoQ organiseert – net als bij BredaPhoto – een boekwinkel, met een groot aantal boeken uit een breed aanbod. Gedurende de middag zijn er signeersessies. Wie dit jaar een boek heeft uitgebracht, boeken wil laten verkopen in de winkel en eventueel ook signeren, kan zich melden bij info@photoq.nl en informeren naar de mogelijkheden.
NB: Het is niet mogelijk om op de dag zelf nog met boeken of signeerplannen te komen.