Documentaire talkshows in Humanity House

FOTODOK en Humanity House presenteren een reeks talk shows met documentairemakers Jan Banning, Carl de Keyzer, Robert Knoth & Antoinette de Jong, Jan-Joseph Stok en Dirk-Jan Visser, zo lezen we in een persbericht.

Het bericht gaat verder:

Tijdens de talkshow zullen de gasten aan de hand van beeldmateriaal vertellen over hun denk- , ziens- en werkwijze. Waarom maken ze hun verhalen? Wat inspireert hen? Hoe begint een project en regel je de financiering? Op welke manier ga je om met je onderwerp? Hoe zorg je voor de grootst mogelijke impact? En hoe ga je om met de dilemma’s en kansen die het veranderend werkveld met zich meebrengt.

De talkshows die afwisselend zullen plaatsvinden in het Humanity House in Den Haag en bij FOTODOK in Utrecht worden gepresenteerd door Eefje Blankevoort en zijn onderdeel van FOTODOKs programma Meekijken..

FOTODOK en Humanity House – i.s.m gast-curator Jenny Smets – hebben elkaar gevonden in de interesse voor het vertellen van maatschappelijk urgente, vaak onderbelichte verhalen. Door middel van documentaire verhalen van betrokken en eigenzinnige makers laten zij mensen op een andere manier naar de wereld kijken.
De eerste talkshow met Robert Knoth en Antoinette de Jong zal plaatsvinden op woensdag 21 november in het Humanity House in Den Haag.

kaartjes: 7,50 euro / studenten 5 euro
reserveren verplicht: info@fotodok.org
o.v.v. talkshow 21 november
woensdag 21 nov om 19.30u (foyer open 19.00u)
adres Humanity House: Prinsegracht 8, Den Haag

www.fotodok.org