Donkere Kamer #6 uitverkocht

De zesde editie van De Donkere Kamer, maandag 5 september in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam, is uitverkocht. Wie nog geen kaartje heeft, kan proberen een half uur voor aanvang te kijken of gereserveerde plekken niet worden opgevuld.
Uit de aankondiging:

‘Tijdens deze zesde editie vertelt Scarlett Hooft Graafland hoe zij tot haar fantasierijke beelden komt (binnenkort te zien in Huis Marseille) en geeft Hans Aarsman zijn kritische visie op de hedendaagse fotografie. Wim Melis, curator Noorderlicht Fotofestival, licht een tipje van de sluier op over hoe hij tot zijn selectie van fotografen komt en sportfotograaf Klaas Jan van der Weij laat ons zijn favoriete camera zien. Ook zijn er weer pitches: drie fotografen presenteren in drie minuten hun project. Het publiek bepaalt hoe het entreegeld van de avond wordt verdeeld over deze drie projecten. De presentatie van de avond is in handen van Lars Boering (directeur FotografenFederatie) en Edie Peters (hoofdredacteur PhotoQ).’

Intussen is aan het programma een onderdeel toegevoegd, de presentatie van een groot boek (50 x 70 cm) met spreads van reclamefotografen, dat gratis wordt aangeboden bij 500 reclamebureaus in Nederland. Het project is gerealiseerd door Eric Kievit van XXL Books.

Meer: PhotoQ Agenda