‘Echt mooi’ krijgt veel belangstelling

Onder grote landelijke persbelangstelling (Trouw; NRC.next; Nederlands Dagblad; Spits) is in perscentrum Nieuwspoort in Den Haag afgelopen woensdag het eerste exemplaar van het boek ‘Echt mooi’ door schrijfster Wieke de Haan en fotograaf Elske Riemersma aangeboden aan minister Plasterk, zo schrijft ons Riemersma.
Daarna volgenden interviews voor het Radio 1 Journaal; Het Gesprek; Spijkers met koppen, er waren publicaties in onder meer de Leeuwarder Courant en het Algemeen Dagblad.

Afgelopen zondag is de Friestalige editie van het boek Echt moai gepresenteerd in de Centrale Bibliotheek van Leeuwarden.

UIt een eerder verschenen persbericht: ‘Wieke de Haan heeft voor het boek 17 vrouwen van verschillende leeftijden en met verschillende achtergronden geïnterviewd, van een wereldberoemd fotomodel tot een milieukunstenaar uit Terwispel. Van elke vrouw schetst ze een portret in monoloog-vorm. Daarnaast zijn de vrouwen door Elske Riemersma gefotografeerd zoals ze zijn – zonder visagie, zonder kunstgrepen, Photoshop-vrij.’

• Meer informatie: uitgeverij Bornmeer