Edie Peters weg bij P/f

Edie Peters is deze maand terug getreden als hoofdredacteur van het magazine P/f. Peters gaat zich toeleggen op wat hij steeds meer als zijn hoofdactiviteit is gaan beschouwen: uitgever van PhotoQ.
Hij schrijft in een toelichting in nr 8 van P/f, dat eind september verschijnt: ‘In toenemende mate kwam ik in conflict tussen mijn twee hoofdactiviteiten: leiding geven aan P/f en PhotoQ, waarmee ik doel op conflict wat betreft tijd, energie en inspiratie. Ik heb besloten dat ik dit probleem alleen kan oplossen door te kiezen, en dat is een keuze voor PhotoQ geworden. Jammer tot op zekere hoogte, want ik heb de afgelopen anderhalf jaar met veel plezier elke maand weer een nieuwe P/f gemaakt. Maar goed, soms moet je kiezen. De volgende nummers worden gemaakt onder leiding van Jan Paul Mioulet, die als redacteur al vele jaren aan P/f verbonden is.’

Website P/f

www.ediepeters.nl