Eelco Roos, Rahi Rezvani en Willeke Duyvekam spreken bij VROAAM!

Op vrijdag 31 januari 2014 vindt de zesde editie van VROAAM! plaats, de jaarlijkse carrièredag voor fotografen, ontwerpers en andere creatieven. De dag wordt georganiseerd door de BNO (Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers) en de FotografenFederatie.

Uit het persbericht:

VROAAM! begon ooit als een dag primair voor studenten en starters, maar is inmiddels uitgegroeid tot een dag waar alle creatieven en makers inspiratie kunnen opdoen, workshops kunnen volgen en portfolio’s kunnen bespreken.

Programma:
Dit jaar vormen vier thema’s de rode draad van het podium programma.

Allereerst besteden we aandacht aan ‘collaboration’ oftewel samenwerken en nieuwe vormen daarvoor. Steeds meer bedrijven maar ook zzp’ers kiezen ervoor samenwerking aan te gaan met andere bedrijven of zelfstandigen. Wat zijn hiervan succesvoorbeelden en hoe moet je samenwerken aanpakken?

Het tweede thema dat tijdens VROAAM! centraal staat is ‘high tech/crafts’. Design speelt een belangrijke rol in technologische innovatie. Maar wat betekent bijvoorbeeld ‘gamification’? Wat is ‘big data’? En hoe kan je innoveren door terug te gaan naar het ambacht van vroeger?

‘New economy’ is het derde thema waaraan een deel van het programma van de carrièredag is opgehangen. ‘Cradle to Cradle’, ‘circulaire economie’ en ‘social design’; stuk voor stuk termen die regelmatig de revue passeren. Maar wat betekenen ze nou eigenlijk en hoe krijg je hier in jouw praktijk mee te maken?

Tot slot is er in veel programma onderdelen aandacht voor ‘personal branding’. Hoe onderscheid je jezelf van anderen en zet je jezelf zo in dat jouw persoonlijkheid je helpt je werk te verkopen?

Kortom, VROAAM is een dag vol interessante cross-overs, workshops, portfolio reviews en lezingen!

Voor informatie en het volledige programma: www.vroaam.nl

Wanneer:
Vrijdag 31 januari 2014
Het Huis Utrecht
Boorstraat 107
Utrecht