Eerste FastForward over merk-denken op 8 juni

Op 8 juni zal in Pakhuis De Zwijger de eerste FastForward plaatsvinden, een speedcollege over merk-denken. Dit college zal gaan over waarom en hoe je als fotograaf jezelf als een merk kunt neerzetten.
FastForward wil antwoord geven op verschillende vragen over branding. In het college zal ter sprake komen waarom merk-denken van belang is en hoe je een merk bouwt. Daarbij wordt ook gesproken over merkidentiteit, het schrijven van een businessplan, het gebruik van social media en het maken van een goede website.

In de middag zal er ook een portfolio review plaatsvinden waarbij er de mogelijkheid is voor een individueel gesprek van twintig minuten over eigen werk of voor specifieke vragen over marketing.

Het programma:

9:00 ontvangst
9:30 Start FastForward#1
12:30 Afsluiting FastForward#1
13:30 Portfolio reviews

De kosten voor het speedcollege bedragen €70-, en de portfolio reviews kosten €30’, (Alle bedragen zijn excl. 19% BTW). Fotografen die aangesloten zijn bij de FotografenFederatie krijgen 20 euro korting op het college.

Inschrijven:

Stuur een mail naar info@spotlighting.eu en vermeld bij het onderwerp: Ja, ik kom naar FF#1. Vermeld verder in de mail je naam, adres en of je een portfolio review wilt (plaatsen beperkt).
Je inschrijving wordt definitief wanneer het inschrijfgeld wordt overgemaakt naar 54.66.20.205 ten name van Picture Farm in Amsterdam. De inschrijving bedraagt €83,30 of €59,50 (bij vermelding vereniging). Voor de portfolio review maak je €35,70 extra over.

Na ontvangst van het inschrijfgeld ontvang je een factuur per mail, deze mail is tevens je toegangsbewijs. Inschrijven op de dag zelf is niet mogelijk (enkel voor portfolio reviews).