Elevatorpitch voor culturele ondernemers in De Kring

Bezig met een spannend idee, nieuw concept of creatief plan? Maar mis je de volgende stap, een netwerk, ingang of uitvoerplek? Pitch dan je idee tijdens het Zwarte Gat Festival in Kunstenaarssociëteit De Kring! Aldus een oproep van de Amsterdamse instellling.
Het bericht gaat verder:

Kunstenaars en creatieven van alle disciplines mogen meedoen, als jouw plan maar getuigt van cultureel ondernemerschap. De pitch is speciaal bedoeld voor kunstenaars en cultureel ondernemers tot 40 jaar

Je krijgt vijf minuten om je idee te presenteren ten overstaan van een professionele en veelzijdige jury van experts en een kritisch publiek. Overtuig je de jury van jouw plan of charmeer jij het publiek van je idee? Dan win je:

1.Een diner voor twee in het Kringrestaurant met een expert naar keuze om diepgaander over je idee te praten
2. Publiciteit in de Circulaire, het blad van De Kring dat door mensen uit het vak gelezen wordt
3. Een jaar lang lidmaatschap van De Kring, waarmee je elke dag van het jaar in De Kring welkom bent, je netwerk verder kunt verstevigen en diverse andere voordelen hebt.

Stuur jouw idee (kort& bondig) voor donderdag 20 oktober naar marieke@kring.nl.

Uit alle inzendingen worden acht kandidaten gekozen die hun idee tijdens het Zwarte Gatfestival op maandag mogen presenteren.

De jury bestaat uit: Monica Bremer (advocaat en coach), Marije Faddegon (directrice reclamebureau Cooper and Cross), Jeanette Sanders (kunstverzamelaar), Harry de Winter (producent en cultureel ondernemer) en Fons Welters (galerist: galerie Fons Welters).

Meer informatie? Kijk op http://www.facebook.com/Zwartegatfestival

Het Zwarte gatfestival is powered by: sociëteit De Kring

Over De Kring
Sinds 1922 is De Kring een sociëteit voor kunstminnende en kunstmakende mensen. Midden in
Amsterdam, met een eigen café, een heerlijk restaurant en een eigen nachtclub (Club Up) is het dé plek waar kunstenaars, intellectuelen, creatieven en wetenschappers elkaar ontmoeten. De Kring is een besloten club. Niet iedereen kan lid van worden. Maar wie open staat voor kunst en cultuur, maakt een goede kans.