Erwin Olaf fotografeert campagnebeeld Introdans

Introdans bestaat 40 jaar en dat viert het dansgezelschap met onder meer nieuwe balletten en een glossy magazine. Erwin Olaf maakte het campagnebeeld.
Het persbericht van Introdans:

Introdans viert in het seizoen 2011/12 op grootse wijze zijn veertigste verjaardag. Erwin Olaf is weer verantwoordelijk voor het campagnebeeld van het dansgezelschap. Het resultaat is bewegend en experimenterend tot stand gekomen. De fotograaf maakt al sinds 2001 de campagnebeelden voor Introdans. Dit jaar heeft hij ook een filmdecor ontworpen. De filmbeelden zijn te zien in de creatie celebrAGE, het tweede werk van het jubileumprogramma VIER40 dat op vrijdag 7 oktober in Schouwburg Arnhem in première gaat.

VIER40 bestaat uit twee premièreballetten. Het eerste werk, Noces van de Vlaamse choreograaf Stijn Celis, werd gecreëerd in Canada en wordt voor het eerst in Nederland en bij een ander gezelschap uitgevoerd. Het tweede deel van het programma vormt de jubileumcreatie celebrAGE, een feestelijke productie van de Braziliaanse Gisela Rocha en de Nederlander Adriaan Luteijn, met kostuums van de in Arnhem gevestigde modeontwerper Sjaak Hullekes. VIER40 is tot en met 21 december 2011 te zien in Nederland en Duitsland.

Introdans viert zijn 40-jarig bestaan met onder meer vier bijzondere producties en een glossy jubileummagazine met achtergrondinformatie, interviews en fotoreportages. Daarnaast werden dansers en medewerkers gefotografeerd en vormgegeven in twee exposities die tot en met 30 oktober zijn te zien in Arnhem, niet alleen de thuisbasis van Introdans maar ook spraakmakende modestad. Alle mensen achter de schermen zijn gefotografeerd door Hans Withoos en Jolanda Cats in een uitzinnige fashionshoot. Fotograaf Martijn Berk legde bij repetities de concentratie van de dansers vast.

Het dansplezier van Introdans
Sinds 1971 is Introdans uitgegroeid tot een dansgezelschap met internationale allure. Met een gezonde ambitie blijft het gezelschap trouw aan zijn missie om de danskunst op hoog niveau te presenteren voor een breed publiek. De twee dansersensembles tonen met de Canon van Introdans™ een gevarieerd en aantrekkelijk modern balletrepertoire. Als stadsgezelschap van Arnhem danst het gezelschap in de Nederlandse theaters en reist wereldwijd. H.K.H. Prinses Margriet der Nederlanden is Beschermvrouwe van Introdans.

www.introdans.nl