Erwin Olaf opent Fotovakschool Amsterdam

Erwin Olaf opent vandaag de nieuwe Amsterdamse vestiging van de Fotovakschool, in het voormalige gebouw van De Appel aan de Nieuwe Spiegelstraat.
Tot voor kort was het Amsterdamse deel van de opleiding gehuisvest in het Nemo-gebouw.

Op 4 verdiepingen huisvest de school 5 studio’s, 3 computerlokalen, ontmoetings- en werkruimten, en is er volop expositiegelegenheid.
Op 20 mei zijn genodigden welkom voor een eerste bezichtiging, onder het genot van een borrel met live-muziek. Daar zal Erwin Olaf spreken vanuit zijn visie op ontwikkeling in fotografie. Ui teen toelichting van de school: ‘De huidige student begint niet meer met filmpjes en doka, waar nog wel de roots van fotografen als Erwin Olaf liggen. Gaat de toekomstige generatie evenveel ontwikkelingen meemaken? En zou dat voor de kwaliteit van hun fotografie een voordeel zijn?’

Op zaterdag 23 mei staat het gebouw open van 10.00 tot 15.00u voor wie geïnteresseerd is in de opleidingen fotografie. Studenten vertellen dan over hun studie, docenten tonen enkele technieken en bespreken portfolio’s, de werkruimtes zijn in gebruik, en informatie over studieprogramma’s en toelatingsmogelijkheden wordt gegeven.

www.fotovakschool.com