Foam Magazine zoekt talent

Sinds vandaag is het weer mogelijk werk in te zenden voor de editie ‘Talent’ van het fotografie-tijdschrift Foam Magazine. Het internationale kwartaalblad biedt jonge fotografen uit de hele wereld de kans zich te presenteren in het Foam Magazine #24/Talent, dat in september 2010 zal uitkomen.
Fotografen tussen de 18 en 35 jaar kunnen van 1 maart t/m 1 mei 2010 meedingen door minimaal twee en maximaal vier projecten/series in te zenden. De redactie van het Foam Magazine selecteert de winnende portfolios.

De ‘Talent’ versie van Foam Magazine verschijnt voor de vierde maal. Vorig jaar werd uit 900 inzendingen, afkomstig uit 53 landen, het werk van 18 fotografen gekozen. De kwalitatieve inzendingen zorgden voor een verdubbeling van de uitgave. Het werk dat onder de aandacht kwam was van Aaron Schuman, Alexander Gronsky, Amira Fritz, Anouk Kruithof, Daniel Naudé, Davide Monteleone, Elliott Willcox, João Castilho, Julian Faulhaber, Leonie Purchas, Michael Lundgren, Nadim Asfar, Peter van Agtmael, Ronald Leong, Sarah Gerats, Simone Bergantini, Taisuke Koyama en Timo Klos.

Voor meer informatie over de inschrijving:

Foam Magazine: Talent