FoMaa: Elke maand een eigenzinnige foto

FoMaa (Foto van de Maand) is een nieuw initiatief van Anthon Fasel, directeur van media productiebedrijf fryzmedia, en fotograaf Jaap Scheren. Elke maand bieden zij een nieuwe foto in beperkte oplage aan.
FoMaa vervolgt: ‘Mensen die fotografie in bezit willen hebben, omdat ze een foto mooi vinden of omdat ze fotografie verzamelen, weten niet altijd de weg te vinden om dat voornemen ook te realiseren. Aan de andere kant zijn er veel, voornamelijk jonge, fotografen die de weg naar galerie of expositie nog niet gevonden hebben en daardoor voor een groter publiek nog onbekend zijn.

FoMaa wil die mensen op de website aan elkaar voorstellen. We willen graag aan een groot publiek de mogelijkheid bieden om kennis te maken met uniek fotowerk en ze de kans te geven die foto’s in bezit te krijgen tegen een voor kopers uitzonderlijk vriendelijke prijs. Ons doel is mensen te bereiken die belangstelling hebben voor fotografie, maar er om allerlei redenen niet zo snel toe komen om die foto dan ook aans te schaffen.’

FoMaa gaat op 1 maart van start met een foto van Jaap Scheren.

Inschrijven en informatie: www.fomaa.nl