FoMu veilt 10 edities voor aidswezen

Het Fotomuseum in Antwerpen veilt binnenkort tien portretten die Jimmy Kets maakte van Belgische artiesten, gecombineerd met foto’s die de muzikanten zelf maakten van een speciale dag die ze onlangs beleefden, waarbij te denken valt aan een optreden, een cd-opname of het leven op toernee.
Zoals het persbericht het omschrijft:

Het FoMu veilt 10 unieke edities ten voordele van Music For Life!

10 Belgische topartiesten
1 uitmuntende fotograaf: Jimmy Kets
10 unieke gesigneerde edities
1 tentoonstelling in het FoMu
1 doel: geld inzamelen voor weeskinderen van wie de ouders overleden zijn aan AIDS.

Tien Belgische topartiesten maakten foto’s van een speciale dag: een optreden, cd-opname, on the road, … Jimmy Kets portretteerde elke muzikant. Het FoMu stelde 10 unieke edities samen met de portretten en de foto’s die de artiesten zelf genomen hebben. Elke editie is gesigneerd door de muzikant én de fotograaf. In het FoMu worden alle edities van 17 december tot 16 januari tentoongesteld én geveild ten voordele van Music For Life. De integrale opbrengst van de veiling gaat naar weeskinderen van wie de ouders overleden zijn aan AIDS.

Deelnemende artiesten

Tien Belgische topmuzikanten werkten mee aan het project. De eerste vijf namen maken we nu al bekend: Daan, Selah Sue, Gabriël Rios, Das Pop en Amatorski.
Volgende week geven we de andere namen vrij.

Tentoonstelling

Alle edities zijn tentoongesteld in het FoMu. Zo kan iedereen in real live de edities bekijken die te koop zijn. Bovendien krijg je filmpjes te zien van de deelnemende artiesten. Ze vertellen je waarom ze mee doen én waarom jij zeker moet bieden op de foto’s!
De tentoonstelling wordt feestelijk geopend op vrijdag 17 december om 19 uur, de dag voor het glazen huis op de Groenplaats in Antwerpen opent.

www.fotomuseum.be