Fotoacademie nu ook in Leeuwarden, Zwolle en Tilburg

De Fotoacademie breidt haar activiteiten uit naar Leeuwarden, Zwolle en Tilburg. Met ingang van het schooljaar 2008/2009 is het mogelijk om in deze steden een basisopleiding van de Fotoacademie te volgen. Om deze dependances in Leeuwarden, Zwolle en Tilburg te kunnen starten, heeft de academie een samenwerking geïnitieerd met drie scholingsinstituten in die steden, zo meldt een persbericht..


Het bericht vervolgt:

Met de start van de drie nieuwe dependances heeft de Fotoacademie bewust gekozen voor een gunstige ligging in het noorden, midden en zuiden van het land. Leeuwarden, Zwolle en Tilburg bieden volop kansen om de groei van de Fotoacademie verder vorm te geven. Na de vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Groningen zijn de dependances drie nieuwe locaties om een basisopleiding fotografie te volgen.

 
Prijsverlaging
Om de drie nieuwe dependances in Leeuwarden, Zwolle en Tilburg een goede start te geven, heeft de Fotoacademie het cursusgeld van de basisopleiding verlaagd tot € 975,-. Dit cursusgeld geldt met ingang van het schooljaar 2008/2009 en geldt zowel op de drie nieuwe locaties in Leeuwarden, Zwolle en Tilburg als de drie vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Groningen.

 
Over de Fotoacademie
De Fotoacademie leidt sinds 1985 creatieve mensen op tot fotograaf. De academie is de grootste hogeschool voor fotografie in Nederland. De Fotoacademie leidt studenten op tot zelfstandig fotograaf op hbo/bachelor-niveau. Nationaal en internationaal krijgt de Fotoacademie erkenning vanuit het beroepenveld van professionele fotografen, eindredacteurs, galeries en art directors. Afstuderen aan de Fotoacademie betekent vaak de start van een succesvolle loopbaan. Jaarlijks studeren ruim 50 studenten af.

www.fotoacademie.nl