Fotoboekavonden voor de professionele beginnende fotograaf

Vier keer per jaar nodigt stichting &tree professionele fotografen en mensen uit de fotografiewereld uit om van gedachten te wisselen over het fotoboek. Tijdens de fotoboekavonden is er de gelegenheid om mooie fotoboeken mee te nemen van andere fotografen of eigen werk. De boeken worden gezamenlijk besproken.
Het persbericht:
‘Uiteindelijk zouden we graag samen naar buiten willen treden in de vorm van een fotoboek met eventueel een expositie. Over de aanpak willen we het graag samen met iedereen over hebben tijdens de eerstvolgende &PHOTO op donderdag 30 maart. Voorstellen voor sprekers of andere ideeën zijn van harte welkom. Alle deelnemers kunnen een actieve bijdrage gaan leveren.’

&PHOTO
Locatie FOAM
Keizersgracht 609
1017 DS Amsterdam

donderdag 30 maart
programma
18.00 – 18.15 binnenkomst
18.15 – 19.00 opzet &PHOTO (inbreng van aanwezigen)
19.00 – 20.00 Tom Meerman & Gon Buurman
20.00 – 21.00 vragen en bespreken meegebrachte boeken
vanaf 21.00 uur borrel in café Schiller Rembrandtplein
*Hapjes en drankjes in FOAM aanwezig

Tom Meerman, voorzitter van de GKF en consulent fotografie, vertelt over de weg van het realiseren en totstandkomen van een fotoboek.

Gon Buurman is documentair en portret fotografe. Medio februari is er een nieuw boek verschenen door Uitgeverij Bulaaq. Zij portretteerde vooraanstaande, in Nederland wonende moslima’s voor het
boek “Moslima’s – Emancipatie achter de dijken” van Ceylan Pektas-Weber.

In de toekomst verwachten we de volgende sprekers:
– Hannes Wallrafen
– Hans Aarsman
– Henk Wildschut & Raimond Wouda
– Grafisch ontwerper Teun van der Heijden (Heijdens Karwei) met een fotograaf waar hij mee samengewerkt heeft

Aanmelding
Voor de realisatie van deze avonden vraagt &tree om een jaarlijkse bijdrage van 15 euro p.p. Ben je geïnteresseerd dan kun je je aanmelden door een e-mail te sturen met je gegevens, een kort profiel, een cv en enkele voorbeelden van je werk.
De bijdrage van 15 euro dien je voor 23 maart over te maken op bankrekeningnummer 48 55 40 797. Mocht je nog niet zeker weten of je hieraan wilt deelnemen, maar wel naar de volgende bijeenkomst willen dan betaal je aan de deur 7,50 euro p.p. Wil je daarna toch vaker komen dan moet je alsnog 15 euro betalen.

• Meer informatie: www.stichtingentree.nl