Fotografen aan het woord

Bij Easy Computing verschijnt deze maand het boek ‘Door de lens van professionele fotografen’ waarin vijftien professionele fotografen uit Nederland en België uitvoerig aan het woord komen. Het boek is van cultureel journaliste Lise Lotte ten Voorde en uitgever Erik Verhaar.
In vijftien interviews vertellen de fotografen over hun ervaringen, onderwerpen, motivatie, leerprocessen, fiasco’s en successen. In steeds twintig pagina’s per fotograaf krijgt de lezer inzicht in de fotografische werkwijze, inclusief adviezen en suggesties. De interviews worden geïllustreer met foto’s en quotes en toont de lezer een blik in de keuken van de verschillende fotografen.

De vijftien fotografen die in Door de lens van professionele fotografen aan het woord komen zijn: Ad van Denderen, Chris de Bode, Martijn van de Griendt, Reyer Boxem, Filip Claus, Layla Aerts, Merlin Daleman, Wouter van Vaerenbergh, Joost van den Broek, Lieve Blancquaert, Rob Hornstra, Paul van den Abeele, Alice Smeets, Jimmy Kets en Carl de Keyzer.

Easy Computing is met een verkoop van ruim een half miljoen producten per jaar één van de grootste spelers in de Benelux op het gebied van Nederlandstalige software, informatica- en digitale fotografieboeken en papier.

Easycomputing: Door de lens van professionele fotografen