Fotografen verrast bij bruiloft Marc Zuckerberg

Marc Zuckerberg (eigenaar van Facebook) en Pricilla Chan hebben in het geheim hun bruiloft gepland en daarbij zelfs de fotografen verrast. Noah Kalina maakte een foto die op facebook meer dan een miljoen likes kreeg omdat deze verscheen in een status-update van Zuckerberg. Allyson Magda was gevraagd een examenfeest van Pricilla Chan vast te leggen en zag pas bij aankomst dat het om een bruiloft ging.

Noah Kalina, een fotograaf die eigenlijk geen bruiloften doet, ontmoette het paar op een bruiloft van een gemeenschappelijke vriend. Een dag voor de bruiloft kreeg Kalina een telefoontje van de aanstaande vrouw van Zuckerberg en sprong meteen in het vliegtuig.

De volgende dag maakte hij met zijn Canon 5D Mark II en een 24-70mm lens een foto van het koppel. Zuckerberg gebruikte de foto op Facebook in zijn status-update als aankondiging voor de bruiloft. De foto waaraan nog 15 minuten werd nabewerkt, werd ontzettend populair met meer dan een miljoen likes op Facebook.

Professionele trouwfotografe Allyson Magda kreeg te horen wat de andere genodigden ook werd verteld: Dat er als verassing een examenfeest werd georganiseerd voor Pricilla Chan. Hoewel de fotografe het verdacht vond en deze truc al vaker is gedaan, twijfelde Magda tot op het moment dat ze op de bruiloft arriveerde.

Over de bruiloft zelf is verder weinig bekend, de gasten inclusief fotografen hebben toegestemd niets los te laten over de details van de bruiloft.