Fotogram gaat door in nieuwe opzet

Docenten Ariane James en Peter Dellenbag vormen sinds kort de nieuwe leiding van Fotogram, het cursuscentrum waaruit ooit de Fotoacademie ontstond. James en Dellenbag hebben met de leiding van de Fotoacademie overeenstemming bereikt over de wijze waarop zij Fotogram voortzetten.

Uit hun persbericht:
Omdat het gebleken is dat er een toenemende behoefte is aan expertise op gevorderd niveau, heeft Fotogram, naast de reguliere basis- en vervolgcursussen, lesprogramma┬┤s ontwikkeld die aansluiten op de wensen van met name de gevorderde amateurfotograaf.

Bij dit aanbod zitten onder andere cursussen strobisten-fotografie, Photoshop op meerdere niveaus, conceptuele fotografie, nightlife-, streetlife- en smartphone-fotografie. Graag nodigen wij iedereen met een passie voor fotografie uit om nader kennis te komen maken met het veelzijdige aanbod van Fotogram-nieuwe stijl, op onze eerste Open Dag.

Deze vindt plaats op zaterdagmiddag 11 april, van 15.30-18.30 uur op Sarphatistraat 35 te Amsterdam, en zal worden ingeleid met een lezing door fotograaf Erik Hijweege.

www.fotogram.nl