FotoLabKiekie presenteert tweede fotokrant met evenement

De gerestylde fotokrant Kiekie no2 wordt op vrijdag 1 maart 2013 in DEC70 te Amsterdam gelanceerd. Dit feestelijke evenement zal samen gaan met een prachtige eenmalige foto-expositie van de geïnterviewde fotografen van pilot Kiekie no1 en Kiekie no2. Bovendien zijn de PhotoQ Bookshop, een Photobooth met fotoapparatuur van Calumet NL en The Tintype Studio actief aanwezig.
De fotografen van wie Kiekie werk toont in DEC70 zijn Joost van den Broek, Nina Kopp, Romi Severein, Roy Soetekouw, Jens van der Velde en Philippe Vogelenzang.

Het persbericht meldt verder:

‘KIEKIE’ Is de fotokrant van FotoLabKiekie naar een idee van Denise Woerdman. Denise heeft de 4 jarige opleiding fotografie aan de Fotoacademie te Amsterdam gevolgd. In mei 2007 is zij daarvoor geslaagd. Tijdens deze opleiding liep zij stage bij haar familiebedrijf FotoLabKiekie. Dit beviel haar zo goed dat zij is gebleven. De combinatie van zelf een fotograaf en de ervaren kennis voor het zo mooi mogelijk afdrukken van foto’s is best uniek te noemen. Het is daarom niet vreemd dat veel fotografen hun weg weten te vinden naar haar.

Omdat Denise zoveel fotografen kent en de bijbehorende, vaak interessante verhalen, dacht zij al een poosje hier moet ik iets mee doen. En dat idee is nu vertaald in de fotokrant ‘KIEKIE’.

Kiekie is een fotokrant waar iedereen en alles wat met fotografie te maken heeft een platform krijgt.
Kiekie is gratis en zal dat ook blijven.
Kiekie zal 4 x per jaar uitgebracht worden.
Kiekie wordt o.a. aan alle fotografie opleidingen in Nederland verzonden.

Wanneer : vrijdag 1 maart 2013
Waar : DEC70, Damrak 70 (4de verdieping) Amsterdam
Hoe laat : 18.00-22.00 uur
Extra : PhotoQ Bookshop, Photobooth met fotoapparatuur door Calumet NL, The Tintype Studio,
eten & drinken.

Aanmelden kan via Facebook : KIEKIE-LANCERING-EXPO-DEC70