Fotoprijs te koop op Marktplaats

De vorig jaar voor het eerst uitgereikte fotoprijs De Gouden Grijns staat te koop op Marktplaats. Geïnteresseerden kunnen bieden op een pakket met inbegrip van Twitter- en Facebook-account, boodschappentas met badeenden en een professionele presentator voor de uitreiking.
De Gouden Grijns is opgericht door de fotografen Roger Cremers en Merlijn Doomernnik, als prijs ter bevordering van humor in de Nederlandse fotografie. Hans Palmboom was in 2011 de eerste winnaar met een foto waarop we drie kamelen zien eten uit vuilcontainers. De jury bestond vorig jaar uit Micha Wertheim, Paulien Cornelisse, Nienke Denekamp, Madelijn Strick en Jo Misdom.

De tekst op Marktplaats:

Ter overname aangeboden tegen elk aannemelijk bod wegens overcompleet:

Complete boedel institutionele fotoprijs: De Gouden Grijns.

Voor de liefhebber. De boedel van deze slechts een maal uitgekeerde fotoprijs bestaat uit: een weinig gebruikt twitteraccount met 267 volgers, een facebookaccount met 254 likes, een webadres met bijbehorende zelfbouwwebsite, onbeperkte hoeveelheid emailadressen en budgetprovider.
Briefpapier in pdf en rijkelijk gevulde persmap. Verder een boodschappentas met bedrukte badeenden type: Susi. Een professsionele presentator voor uitreikingen (ook geschikt voor schoonmaakwerkzaamheden) en jury bestaande uit twee toezeggingen en een marketingprofessional met ruime ervaring.

Marktplaats: Complete boedel institutionele fotoprijs: De Gouden Grijns

www.goudengrijns.nl

Vorig jaar op PhotoQ: Hans Palmboom wint eerste Gouden Grijns