Foto’s Raymond Wouda in Arles getoond

Foam Magazine, het internationale fotografiemagazine uitgegeven door Foam en communicatiebureau Vandejong, presenteert tijdens de openingsweek van het vermaarde fotofestival ‘Rencontres d’Arles’ het laatste project van de Nederlandse fotograaf Raimond Wouda, getiteld ‘School’.
De nieuwste editie van Foam Magazine wordt officieel gelanceerd tijdens de ‘Recontres d’Arles’. Het magazine besteedt met zes uitgebreide portfolio’s aandacht aan de uiteenlopende manieren waarop jongeren in fotografie worden weergegeven. Eén van de portfolio’s toont een ruime selectie uit ‘School’ van Raimond Wouda.

Om de lancering van Foam Magazine #11 kracht bij te zetten wordt een aantal monumentale werken uit ‘School’ gepresenteerd in het Cloître Sainte Trophime. Dit middeleeuwse klooster in het hart van Arles is traditiegetrouw een van de belangrijkste locaties van het fotofestival.

De presentatie van dit project in Arles geeft de bezoekers van Rencontres d’Arles 2007 de kans het nog relatief onbekende werk van Raimond Wouda te ontdekken en bovendien kennis te maken met de diverse activiteiten van Foam.
De presentatie van Foam Magazine vindt plaats van 2 juli t/m 8 juli 2007.

‘School’ van Raimond Wouda was van 20 april t/m 17 juni ’07 te zien in Foam. Voor dit project fotografeerde Wouda in een groot aantal middenbare scholen in Nederland.

Foam
Arles