Frank van der Salm biedt edities aan via zijn website

Frank van der Salm heeft besloten zijn werk op nog maar twee afmetingen te produceren: één expositie-formaat en een kleiner editie-formaat.
Hij legt zijn stap uit: “In 2008, ten tijde van mijn solo in het Fries Museum, zijn de formaten van mijn fotowerken groter geworden. De oplage van de werken is toen ook teruggebracht van 10 naar 6. Hierdoor werd het fotowerk exclusiever en duurder.’ Ook de verscheidenheid aan andere formaten (kleinere versies en/of verschillende edities) maakten het noodzakelijk helderheid te verschaffen in het aanbod.”

De grote fotowerken zijn nu verkrijgbaar via zijn galerie Akinci. De eerste twee edities van de kleine fotowerken zal hij exclusief aanbieden via zijn website in een oplage van 40 exemplaren.

Het gaat hierbij om twee foto’s die Van der Salm eerder dit jaar maakte: Green Zone en SuperVision. Deze twee foto’s (46 cm langste beeldlengte) zullen niet in een andere vorm verschijnen dan in de aangeboden oplage van veertig stuks. Afdrukken zijn beschikbaar voor 650 euro.

www.frankvandersalm.nl