Gijs Stork zet uitgeverswerk voort

De voormalige directeur van Artimo, Gijs Stork, werkt per 1 december bij drukkerij Veenman. Daar gaat hij een uitgeverij opzetten onder de naam Veenman Publishers.
Stork die tot half november het inmiddels failiiete Artimo leidde, zegt dat de stap naar Veenman mooi uitkomt: ‘Het is een plan waar ik al heel lang mee rond loop als perfecte combinatie. Ik heb met Veenman ook al jaren een hele goede band en we denken heel erg hetzelfde over kwaliteit en inhoud. Verder neem ik natuurlijk mijn netwerk mee en zal ik de bestaande contacten op het gebied van distributie en promotie voortzetten. Veel lopende projecten verwacht ik mee te kunnen nemen en te kunnen voortzetten. Ik denk dat er dus basicly niet heel veel zal veranderen. Sterker nog: het is een mooi bedrijf en de combi drukker-uitgever heeft veel voordelen.’