Gratis kleine lijsten voor creatieven

Het bedrijf Lumage biedt enkele creatieven de mogelijkheid om gratis lijste te gebruiken, dat wil zeggen: kleine kartonnen fotolijsten.
In een persbericht meldt de firma:

‘Lumage verdiepte zich in de wensen van fotografen, PR- en reclamebureaus en introduceert nu een lijn van betaalbare en op hun vak afgestemde fotolijsten: Lumage C. Foto’s, illustraties, diploma’s, awards en zelfs kleine objecten kunnen verdiept geplaatst worden, hetgeen deze lijsten een eigen ruimtelijk karakter verleent.
Lumages C kunnen in veel situaties gebruikt worden: portrait en landscape, liggend of staand op een vlak en hangend aan wand of kabelsysteem.

Als introductie-actie bij deze nieuwe C-serie wil Lumage enkele creatieven, zoals fotografen en kunstenaars, ondersteunen bij het inrichten van kleine exposities door hen gratis deze nieuwe lijsten ter beschikking te stellen. Zij kunnen hiervoor contact opnemen met Johan Kok, 015 214 1015, johankok@lumage.com

De Lumage C serie is geschikt voor 2 formaten: A6/10×15 en A4/20×30.
De kleinste Lumage C kan snel opgezet en gevuld worden en is daarom bij uitstek geschikt als give-away bij evenementfotografie.
De grote A4-lijst heeft een inschuifbaar interieur en is inzetbaar als foto- en diplomalijst, als display in winkels en tijdelijke exposities, en als bewegwijzering binnen gebouwen.

Omdat ze van karton zijn, zijn de lijsten lichtgewicht en in een vlakke enveloppe verzendbaar: de porto- en verpakkingskosten zijn bijzonder laag.
Het venster van de Lumage C bevat geen glas maar heldere folie, waardoor de lijst veilig is voor de kinderkamer en geschikt voor instellingen.

De lijsten zijn via www.lumage.eu verkrijgbaar in de standaardkleuren zilvergrijs, zwart en wit.
Bij afname van 50 stuks zijn de prijzen respectievelijk euro 1,69 en euro 3,49 (incl. btw).
Bij grotere aantallen kan Lumage de standaarduitvoeringen ‘Op Maat’ aanpassen of speciale uitvoeringen aanmaken. Lumage levert aan consumenten en bedrijven.

Het Delftse Lumage bestaat sinds 1989 en ontwerpt en verkoopt presentatiemiddelen voor beeld. Lumage is een van de weinige Nederlandse aanbieders van kartonnen fotolijsten en richt zich op fotografen, PR- en reclamemensen en interieurinrichters.