Grote print sale Teun Voeten in PhotoQ Bookshop

Op zondag 3 mei 2015 is van Teun Voeten een groot aantal afdrukken van zijn foto’s te koop tijdens een speciale print sale in de PhotoQ Bookshop. Voeten ruimt zijn studio in Brussel op en biedt honderden foto’s aan: van kleine persfoto’s voor 1 euro tot zeldzame afdrukken voor 1000 euro.

Voor liefhebbers dus een mooie kans om bijzonder en toch betaalbaar werk aan te schaffen van deze fotograaf die de afgelopen 25 jaar veel spannende gebieden bezocht; zowel verre landen in oorlog, als nabijere roemruchte stadswijken in het westen.

Voeten (Boxtel, 1961) werkte als fotograaf en verslaggever in Bosnië, Haïti, Tsjetsjenië, Colombia, Nicaragua, Afghanistan, Ruanda, Sierra Leone, Kosovo en Angola. Voor bladen als Vanity Fair, The New Yorker, NY Times Magazine, National Geographic Magazine, Granta, Details, Village Voice, Vrij Nederland, NRC, De Standaard en Frankfurter Allgemeine, maar ook voor organisaties als het Internationale Rode Kruis, Artsen zonder Grnezen, UNICEF, UNHCR, UNFPA, Amnesty International, Human Rights Watch en Save the Children.

‘Tunnel People’ was Teun Voetens eerste fotoboek, over daklozen in New York. In 1999 publiceerde Voeten een boek over vergeten oorlogen in Colombia, Afghanistan, Sudan en Sierra Leone: ‘A Ticket To’. Gevolgd door ‘How de Body? Hope and Horror in Sierra Leone’ in 2000. In 2012 verscheen ‘Narco Estado – Drug Violence in Mexico’.

Belangstellenden zijn hele middag welkom.
Hapjes en drankjes beschikbaar.

Print sale Teun Voeten
zondag 3 mei 2015
12 – 18 uur
PhotoQ Bookshop
Wijdesteeg 3 A
1012RN Amsterdam

Afrekenen kan met pin, credit card en contant.

Meer weten? Mail info@photoqbookshop.nl