Grote update bij Oypo

De Nederlandse verkoopdienst voor fotografen Oypo bestaat alweer tien jaar en is uitgegroeid tot een belangrijk instrument voor onder andere evenement- en schoolfotografen. Vandaag is de nieuwe versie van de webapplicatie gelanceerd die is aangepast aan de huidige tijd.

Fotografen krijgen na het inloggen veel meer feedback over de verkopen via de site. Met een nieuwe tool kunnen de verkopen geanalyseerd worden, zoals de verhouding tussen gemaakte en verkcohte foto’s, de meest rendabele evenementen en zien welke kinderen nog geen schoolfoto hebben besteld, zodat daar actie op ondernomen kan worden. Speciaal voor schoolfotografen heeft Oypo nu een tool waarmee makkelijk schoolpassen ontworpen kunnen worden en een fotobestand gemaakt kan worden die de schooladministratie kan inlezen.

De webwinkel kan nu meer naar eigen wens worden vormgegeven en is geschikt gemaakt voor mobiele apparaten. Daarnaast is de webwinkel minder gevoelig voor piekbelastingen en worden afbeeldingen sneller gegenereerd.

Oypo.nl