Het geboortekaartje van Yvon Jaspers’ dochter

Fotografe Melanie Rijkers is hartstikke blij: ze mocht de foto maken voor het geboorte kaartje van Keesje, de op 17 augustus geboren dochter van Yvon Jaspers, programmamaakster die afgelopen tv-seizoen veel succes had met de serie waarin Nederlanders landbouwers worden gekoppeld aan potentiële bruiden.
Rijkers mailt ons: ‘De kleuren zijn typisch de “Post Pop Art Style” kleurentechniek die inmiddels mensen vanuit heel NL naar mijn studio in Breda trekt. Men kiest dan vaak ook voor n metersgrote canvasprint op frame om zo ‘kunst van eigen kind’ te hebben!’

‘Ik heb tevens n zwangerschapssessie met Yvon gedaan (…) Maar hoe komt Yvon dan bij mij? Ze belde me n.a.v. t zien van mijn site voor “Zo’n prachtig foto geboortekaartje als op je site, kom je daar ook voor aan huis?” (ze woont in Amsterdam inmiddels) en toen heb ik uiteraard aangeboden dan ook voor haar n zwangere-buik-serie te maken 🙂 Ze was compleet lyrisch over t resultaat.’

• Meer foto’s www.mery.nl (en dan via de foto ‘Waiting’ (3e prijs ‘Art’ Nikon International Photo Contest 2005!) naar de baby- & buikfoto’s)