HH gaat exposities verhuren en prints verkopen

Het agentschap Hollandse Hoogte biedt vanaf nu, onder de naam ‘Prints4rent.nl’ de mogelijkheid om online complete exposities te huren. Later deze maand komt daar een tweede nieuwe tak bij: het verkopen van afdrukken van foto’s van HH-fotografen, onder de naam ‘Prints4sale.nl’.
Met meer dan 40 tentoonstellingen van Hollandse Hoogte fotografen maakt Prints4rent.nl het aanbod van kunsthuur voor bedrijven, instanties en overheden ruimer.

Uit het persbericht: ‘Alle kwalitatief hoogstaande series zijn eerder in musea, galeries of op fotofestivals tentoongesteld, variëren van 5 tot en met 70 foto’s en zijn verkrijgbaar vanaf 89 Euro ex. BTW per maand. De thema’s variëren van mensen en journalistiek tot reizen en stillevens. Prints4rent.nl zet hiermee een uniek product in de markt voor bedrijven die toe zijn aan verandering op het gebied van kunsthuur.’

Het gaat onder meer om exposities met werk van Otto Snoek, Gerard Wessel, Marcel van den Bergh, Tessa Posthuma de Boer, Paul van Riel, Ellen Kok, Lex van Rossen, Ton Hendriks, Mark Verdoes en Jan Bogaerts.

Voor bedrijven die zelf een nieuwe tentoonstelling willen samenstellen is er de mogelijkheid in samenspraak foto’s te selecteren uit het aanbod.

• Alle informatie: www.prints4rent.nl