Inschrijven pitch De Donkere Kamer #2

De Donkere Kamer zoekt drie fotografen die hun project op maandag 10 januari 2011 in drie minuten willen pitchen. Het publiek bepaalt hoe het entreegeld van de avond wordt verdeeld over de drie projecten.
Crowd funding is een populair onderwerp in de fotografie: de gezamenlijke financi?ring van een project door een netwerk van geïnteresseerden. Met ‘Pitch je fotoproject’ stelt De Donkere Kamer drie fotografen in staat hun droomprojecten gefinancierd te krijgen door ‘de crowd’. De ca. 300 bezoekers van het programma betalen vijf euro entree en bepalen hoe de opbrengst van de avond verdeeld wordt over de drie fotografen. De FotografenFederatie vermeerdert het opgehaalde bedrag.

Dus: kan je een financiële bijdrage voor de start van je fotoproject goed gebruiken? Wil je een fotoboek maken maar heb je nog niet genoeg geld? Heb je geld nodig voor prints voor een nieuwe expositie? En vooral: heb jij een goed verhaal waarmee je het publiek in drie minuten denkt te kunnen overtuigen van je plannen? Stuur dan vóór 16 december 2010 een mail met motivatie, projectplan (vergeet niet duidelijk aan te geven waar je het geld precies voor wilt gebruiken), een recente cv en portfolio (maximaal 10 foto’s van elk niet meer dan 300K) naar: pitchjefotoproject@fotografenfederatie.nl en wie weet mag jij maandagavond 10 januari 2011 je project komen presenteren!

Tijdens De Donkere Kamer staat de fotografie van nu centraal en is een initiatief van De FotografenFederatie in samenwerking met Pakhuis de Zwijger, PhotoQ en Hollandse Hoogte.

De Donkere Kamer #2
ma. 10 jan | 20:00 uur
Pakhuis de Zwijger | grote zaal

informatie en aanmelden via:
www.dezwijger.nl/dedonkerekamer2

entree: €5,-

Eerder in PhotoQ Nieuws: Pitches leveren 1717 euro op