Inschrijven voor Getty-beurs verlengd tot 15 maart

Getty Images heeft de uiterlijke inschrijfdatum voor de Creative Grants verplaatst naar 15 maart 2013. Twee fotografen of filmmakers zullen elk een bedrag van 20 duizend dollar krijgen, bedoeld om nieuwe beelden te maken voor een non-profit organisatie naar keuze.

Getty Images biedt deze beurzen aan omdat zij vinden dat non-profit organisaties opvallende foto’s en films nodig hebben om effectief hun verhaal te kunnen vertellen. Om zich te kunnen onderscheiden van de documentaire stijl die van oudsher wordt geassocieerd met de non-profit sector, hebben de organisaties innovatieve fotografen en communicatieve professionals nodig, aldus Getty Images. De beurs van 20 duizend dollar, wordt gelijk verdeeld over fotograaf (of filmmaker) en het betrokken communicatiebureau.

Subsidieontvangers kunnen het hele bedrag gebruiken om het fotograferen en andere uitgaven aan de campagne te bekostigen. Ook kunnen zij de beurs gedeeltelijk of helemaal doneren aan het goede doel en zelf de middelen en eigen tijd in de campagne steken. Bij voltooiing van het project, zal de fotograaf/filmmaker en het betrokken communicatiebureau samen met de non-profit organisatie tentoongesteld worden. De organisatie profiteert zo van de inspanningen van de makers, de media en de klanten van Getty Images.

Meer informatie en inschrijven: Getty Images Creative Grants