Inzenden voor Photo Academy Award kan nog twee weken

Als je gaat afstuderen of afgestudeerd bent tussen 1 januari 2011 en 31 december 2012 kun je t/m 25 juni, 16 uur werk inzenden voor Photo Academy Award 2012 en kans maken op een van de vele prijzen. Het werk kan bestaan uit losse foto’s, fotoseries, fotoboeken, multimediapresentaties of een combinatie van deze mogelijkheden. PhotoQ biedt de winnaar van de multimedia-categorie een week de opening van de home page en langdurige publicatie in de multimedia-rubriek.
Zoals de organisatie het formuleert: ‘De Photo Academy Award is dé wedstrijd voor aanstormend fotografisch talent en wordt in september voor de tiende keer uitgereikt. Pas afgestudeerde en laatstejaars fotografiestudenten kunnen prijzen winnen die hun een grote sprong voorwaarts bieden in hun carrière, zoals plaatsingen in toonaangevende magazines, opdrachten voor gerenommeerde reclamebureaus of exposities in musea.’

Er zijn twee nieuwe aanbieders van een prijs in hun categorie: Vice en de Sophie Marree Gallery.

Van de genomineerde en prijswinnende foto’s wordt een expositie samengesteld die door ProFotoNet, Bootsma Technologies en S-Color professioneel wordt gepresenteerd en te zien zal zijn in onder andere Den Haag, Amsterdam, Antwerpen, Eindhoven, Groningen en Rotterdam. Na de expositiereeks kunnen de deelnemers in september 2013 hun tentoonstellingsfoto’s gratis ophalen (data worden te zijner tijd bekend gemaakt)

De openingsexpositie is van 8 september t/m 7 oktober en de feestelijke prijsuitreiking is op donderdag 13 september, beiden in het FotoMuseum in Den Haag.

Meer informatie en aanmelden: www.photoacademyaward.com

Eerdere winnaars PhotoQ Multimedia categorie, achtereenvolgens 2011 en 2010: