Joost van den Broek en Hellen van Meene bij Dag van de Fotografie

Hellen van Meene en Joost van den Broek zijn toegevoegd aan de line up van de Dag van de Fotografie, op vrijdag 21 oktober in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.
Een persbericht meldt:

De alom geprezen fotojournalist en portretfotograaf Joost van den Broek (Hollandse Hoogte) is de openingsspreker van de Dag. De zeer succesvolle portretfotografe Hellen van Meene is internationaal doorgebroken met haar portretten van jonge mensen en geeft een lezing over haar werk.

Fotografen aan het woord
Het programma was zonder de twee nieuwe sprekers al een feest voor de fotografie. Er zijn lezingen van onder andere fotojournalisten Ed Kashi (VII) en Peter van Agtmael (Magnum Photos), Team Peter Stiger over mode en vier talentvolle nrc.next –fotografen betreden het podium. Naast lezingen zijn er workshops van onder andere Donald Weber (VII) over grant writing, discussies over fotografie, laat je portretteren door een topfotograaf, pitches van talenten en nog veel meer.

Kaartverkoop
Kaarten zijn online te verkrijgen via www.dedagvandefotografie.nl. De entreeprijs bedraagt € 15,00 in de voorverkoop en € 20,00 aan de deur. De Dag van de Fotografie is een initiatief van fotobureau Hollandse Hoogte en wordt georganiseerd in samenwerking met Pakhuis de Zwijger, nrc.next, Noorderlicht, Fotografenfederatie, PhotoQ, BNO en Fotolab Kiekie.