Jury 14de PANL Awards is rond

De fotografenvereniging PANL heeft de samenstelling van de jury rond voor de jaarlijkse wedstrijd wie van de leden de beste foto’s maakten. Wie wil inzenden moet lid van PANL zijn.
De juryleden:
1. Els Barents (NL) – www.huismarseille.nl
Sinds 1999 directeur van Huis Marseille, Stichting voor fotografie te Amsterdam

2. Dorothy Göbels (D) – www.fotografenagentur.de
Eigenaar fotografen agentschap RockenfellerGoebels in Dusseldorf. Samen met Ute Rockenfeller startte zij dit agentschap in 1984. Zij vertegenwoordigen zo’n 20 fotografen waaronder een aantal beroemde namen zoals, Albert Watson, Fabrizio di Lorenzo, Claus Wickrath en wijlen Helmut Newton.

3. Pierre Winter (DK) – www.pierrewinther.com
Deense advertising/fashion fotograaf/regisseur. Zijn werk kenmerkt zich door een filmische stijl, neergezet in een gecreëerde werkelijkheid, waarbij hij digitale manipulatie uit de weg gaat. Winther heeft een aantal world-wide campagnes op zijn naam staan, waaronder; Dunhill, Diesel, Levi’s, Axe, Reebok en anderen. Zijn editorial werk is verschenen in bladen als, The Face, iD, Flaunt, Spin ea.

4. Michel Mallard (F)
Freelance art-director voor diverse internationale magazines zoals Vogue Hommes International and Blast. Curator van Intern. Festival of Fashion and Photography in Hyères, Frankrijk

5. Nicole Aeby (CH) – www.lookat.ch
Directeur/eigenaar van het journalistieke fotografenagentschap “Lookat-pictures” in Zürich. Het agentschap werkt voor diverse wereldwijde media en heeft bovendien een uitgebreid beeldarchief op het sociale en politieke vlak. Nicole jureerde eerder bij World PressPhoto Award en Swiss press Award.

6. Toby McFarlan Pond (UK) – www.mapltd.co
Engelse still-life/reclame fotograaf. Verantwoordlijk voor diverse wereldwijde campagnes voor Gucci, Prada,Cartier, Tommy Hilfiger ea.

7. Dean Maryon (UK) – www.180bv.com
Art-director bij reclame buro 180 – Amsterdam
Won een gouden Leeuw in Cannes ‘04, voor de campagne; Impossible is Nothing van Adidas, en werkt aan diverse andere campangnes voor Adidas en Dunlop.

Inschrijfformulieren en de voorwaarden zijn direct te downloaden op de PANL website