KABK-studenten exposeren in Haagse Passage

De tweedejaarsklas Fotografie redactioneel van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) in Den Haag exposeert twee weken lang in de Passage. De studenten kregen de opdracht om de relatie tussen mens en dier te verbeelden.
In ruim tien fotografische series worden allerlei scènes met dieren uitgelicht: als tv-helden, als baasjes op een hondenshow, als verfraaiing voor de mens, als tienermeisjes met hun paard, als mannen met opgezette dieren en de wereld vanuit een hond bezien. Voor sommigen is de relatie puur professioneel en voor anderen een obsessie of een excuus. De dierenthema’s zijn uiteenlopend en verschillen van fotografische benadering, maar de mens blijft hoofdpersoon.

Naast de foto-expositie kunnen mensen in de Passage tot zaterdag 4 maart ook terecht voor interieuradvies. Derdejaarsstudenten Interieurarchitectuur geven in het kader van hun studie particulieren als bedrijven advies over het (her)inrichten van bijvoorbeeld de woonkamer of een kantoorruimte, maar ook over kleuren en materialen. Om ieder zo goed mogelijk te adviseren, raden zij geïnteresseerden aan zoveel mogelijk materiaal (foto’s, plattegrond met maten) mee te nemen. Aangezien zij nog student zijn, kunnen zij niet adviseren bij bouwkundige ingrepen.

Data
Dinsdag 14 februari t/m vrijdag 24 februari
Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag van 16.30 uur tot 19.00 uur
Zaterdag 11.00 tot 19.00 uur. Van 25 feb t/m 4 mrt alleen op afspraak.
De winkel bevindt zich in de Passage op nummer 74, tegenover het Novotel.