Keuze van Erik Kessels bij Slideluck Potshow

Net als zijn voorgangers Edie Peters en Paul Kooiker heeft samensteller Erik Kessels van de derde Slideluck Potshow (SLPS) in Amsterdam een lekker eigenzinnige keus gemaakt voor het programma van de slideshows. Wie zaterdagavond naar de Oude Kerk gaat kan kijken naar werk van onder meer Amy Eckert, Gijs van den Berg, Julian Germain, Marnix Goossens, Paul Bogaers en Sarah Engelhard.
De lijst van Kessels:

Zaterdag 13 oktober staat de Amsterdamse Oude Kerk in het teken van food & photography tijdens de derde Amsterdamse editie van het wereldwijd succesvolle concept Slideluck Potshow. Curator Erik Kessels stelde voor deze editie een opmerkelijk programma samen, waarin zijn blik op de hedendaagse fotografie weerspiegeld wordt. Kessels is vooral bekend als medeoprichter en creatief directeur van het Amsterdamse reclamebureau KesselsKramer.

Het concept van Slideluck Potshow bestaat uit een uniek samenkomen van eten en fotografie: alle 500 bezoekers nemen een homecooked signature dish mee.

Hiermee wordt een reusachtig buffet samengesteld waar iedereen samen van kan genieten.

Na het gezamenlijke diner dimt het licht en volgt een diashow op groot scherm, met door muziek ondersteunde series van bekende en onbekende, lokale en internationale fotografen. De foto’s zijn geselecteerd door Erik Kessels en geïnspireerd op het door hem gekozen thema ‘Perfect Imperfect’.

Tickets voor Slideluck Potshow Amsterdam III kosten € 8,50 in de voorverkoop en kunnen gekocht worden via Paypal.

Aan de deur zullen de kaarten € 12,50 kosten. Voor meer informatie over het evenement kijk op de SLPS Amsterdam event pagina op Facebook.

network.slideluckpotshow.com/group/amsterdam
www.slideluckpotshow.com