Konijnenberg neemt Minderman & Pisa over

Foto Konijnenberg neemt per 1 april officieel de verkoopactiviteiten van het Haagse bedrijf Foto Minderman & Pisa over. Als grote foto- en videospecialist verstevigt Foto Konijnenberg hiermee zijn marktpositie in Nederland, aldus het bedrijf in een persbericht. Foto Minderman & Pisa, gevestigd aan de Juliana van Stolberglaan 177 te Den Haag, wordt per 1 april de tweede vestiging van Foto Konijnenberg in Nederland. Foto Konijnenberg heeft al vestigingen in Den Ham (Nederland) en in Turnhout (België).

Het persbericht vervolgt:

“We zijn ontzettend blij met deze uitbreiding”, aldus Remco & Henk Konijnenberg. “Foto Konijnenberg staat bekend als specialist met exclusieve producten en een uitgebreid assortiment. Voorop staan service en kwaliteit. Deze uitbreiding past perfect in onze groeiplannen. Met de extra winkel in Den Haag kunnen wij een grote groep klanten uit het westen beter bedienen.”

De directie van Foto Minderman & Pisa neemt na 60 jaar afscheid. Klanten blijven bekende verkoopadviseurs ontmoeten in de nieuwe vestiging van Foto Konijnenberg Den Haag. Zij zullen de klant namens Foto Konijnenberg van dienst blijven met hun vakkennis en jarenlange ervaring in de fotografie. In de komende periode zal de winkel aangepast worden aan de Foto Konijnenberg huisstijl.

www.foto-konijnenberg.nl

www.foto-konijnenberg.be