Koopjes bij Noorderlicht en Foam

Foam Talent heeft dit weekend een ‘garage sale’: boeken, posters en tijdschriften zijn met korting te koop, met een maximum van 50 procent. Van 17 tot en met 31 december houdt de Noorderlicht Fotogalerie in Groningen een speciale boekenverkoop met fikse kortingen op Noorderlicht boeken.

Foam Talent is voor garage sale gratis te bezoeken tot zondag 18 december om 18 uur. Het adres is Vijzelstraat 78 in Amsterdam.

www.foam.org

Noorderlicht meldt verder:
Mooie uitgaves voor kleine prijsjes zijn de catalogi Act of Faith (2007), Traces and Omens (2005) met essays van Gerry Badger, Douwe Draaisma en Bas Heyne en Africa Inside (2000). Van de manifestatie Africa Inside was dit jaar een groot deel te zien tijdens Lagos Photo in Nigeria.

Tijdens onze boekeninventarisatie hebben we nog vijftien exemplaren van de uitverkochte catalogus van Metropolis gevonden. Deze laatste exemplaren zijn dan te koop, maar alleen in de galerie, dus wees er snel bij want op is nu echt helemaal op!

Naast flink afgeprijsde boeken heeft Noorderlicht ook speciale edities en gesigneerde exemplaren in gelimiteerde oplage in de aanbieding. Kortingen gelden alleen in de galerie van 17 t/m 31 december en niet in de webshop.

Voor een overzicht van alle aanbiedingen zie: http://www.noorderlicht.com/nl/fotogalerie/speciale-boekenverkoop-in-noorderlicht-fotogalerie/