Korting PhotoQ-bezoekers bij lezing Ian Jeffrey

Op zaterdag 31 oktober geeft Ian Jeffrey een lezing in het Nederlands Fotomuseum van 15 – 17 uur. Om 17 uur is er de gelegenheid om het boek te laten signeren door Jeffrey en is er een borrel. Bezoekers van PhotoQ krijgen 50 procent korting op de entree.
De Britse fotohistoricus Ian Jeffrey is een bekend criticus, docent en auteur binnen zijn vakgebied. In zijn pas verschenen boek De kunst van het kijken neemt hij de lezer mee door de geschiedenis van de fotografie in een chronologische presentatie van ruim honderd belangrijke fotografen en hun werk. De fotografen worden belicht en hun foto’s onder de loep genomen en becommentarieerd. Ian Jeffrey geeft zijn lezing naar aanleiding van zijn nieuwste boek dat bij Ludion Publishers verscheen. Het is de Nederlandse vertaling van How to Read a Photograph: Understanding, Interpreting and Enjoying the Great Photographers.

De lezing is in het Engels.

Graag reserveren via reservering@nederlandsfotomuseum.nl. Het aantal plaatsen is beperkt.

Kosten voor deelname zijn € 10
Studenten en jaarkaarthouders betalen € 5

Bezoekers van PhotoQ krijgen 50% korting op deze lezing van Jeffrey tegen inlevering van een print van deze pagina.

Het museum is deze dag overigens vanaf 15 uur gratis te bezoeken in verband met de opening van de familietentoonstelling De Wonderjaren van Michel Pellanders, Frank Groothof en Hannes Wallrafen.